Suverän Service och fokus merförsäljning

Suverän Service och fokus merförsäljning

Idag är vi fulla av glädje och värme efter gårdagens härliga event på temat merförsäljning. Inspiration, energi, samverkan och Suverän Service. Vi hade besök av flera nyfikna och glada kunder som alla fick ta del av olika perspektiv och infallsvinklar på merförsäljning. Vi började med att ta avstamp i vårt internationella index The Smiling Report för att ringa in ämnet och faktiskt svart på vitt få se att det finns en outnyttjad potential  i att erbjuda alla kunder något lite extra.

Lisen Olander, grundare och säljtränare på Made for Sales  tog oss sedan från ord till handling och lotsade oss rätt i hur man går till väga samt vilka strukturer som behövs för att få medarbetare att känna sig trygga och motiverade till att ändra sitt beteende och sälja mer. Susanne Ekendahl och Olivia Lindström från Filippa K inspirerade därefter gästerna till att aktivt använda mystery shopping för att trigga merförsäljning via bland annat en rad  kreativa tävlingar men inspirerade också genom att berätta om sin målsättning, uthållighet samt hur man tänker kring rekrytering av nyckelpersoner och butikschefer.

Deltagarna fick därefter i uppgift att i grupp formulera och lösa en försäljningsuppgift. Vi fick se mycket energi, skratt och generöst samverkande.

Innan middag, mingel och vin delades Suverän Service utmärkelser ut till några av de företag och personer som under året presterat kundmöten med wow-faktor, dvs service utöver det vanliga.

Tack till alla fina kunder, samarbetspartners och kollegor för en härlig eftermiddag och kväll!