Hur väl rustad är din e-handel för framtiden?

Under 2015 ökade omsättningen i den svenska e-handeln till cirka 50 miljarder kronor, en tillväxt med 16-17%. E-handeln blir allt viktigare och idag jobbar många stora företag med att hitta sömlösa lösningar där den digitala och analoga världen kombineras för att skapa mervärde för kunderna. I det sammanhanget blir det allt viktigare att förstå och följa hur kunden upplever dels din e-handel men också ditt varumärke i mötet med det på webben.

Vad: Vi ger er en möjlighet att uppleva er digitala försäljningsprocess utifrån ett kundperspektiv.

Hur: Heltäckande utvärdering av er e-handel, från besök på hemsidan, registrering, sälj och service till leverans och retur. Ni får omfattande rapportering online som visar, utveckling, trender samt förbättringspotential på fördefinierade fokusområden såsom funktion, merförsäljning och köpbeslut.