Nu tar nästa generation över VD-rollen i Better Business World Wide

Vi på Better Business är glada att kunna presentera Lina Schölin som ny VD. Företaget befinner sig i en expansionsfas och vi ser ett behov av våra tjänster och undersökningar i flera nya branscher samt ett behov av att utveckla vårt erbjudande med fler och fördjupade tjänster till våra kunder.

Lina Schölin har gedigen kunskap och erfarenhet av branschen, metoden, bolaget och är sedan 6 år företagets vice VD med ansvar för kvalitet och affärsutveckling. Lina har under sina 11 år på Better Business utformat, koordinerat och drivit komplexa mystery shoppingprogram alltid med kundens utveckling, målsättning och resultat som främsta drivkraft.

”För mig har Lina länge varit given som vår kommande VD, och det är med stolthet som jag nu när tiden är rätt kan konstatera att generationsskiftet kommer att bli bra eftersom Lina brinner för uppgiften lika mycket som jag gjorde för 21 år sedan” säger Veronica Boxberg Karlsson, grundare och ägare av Better Business.

Better Business erbjuder mätningar och kartläggning av kundupplevelser i ”sanningens ögonblick”. Vi hjälper företag att förstå hur deras unika DNA genomsyrar såväl miljö, säljprocesser som bemötande och agerande i företagets samtliga kommunikationskanaler. Resultatet är ofta ökad försäljning, glada och trygga medarbetare samt nöjda kunder.

”Jag har levt med Better Business i stora delar av mitt liv och har i princip varit delaktig sedan starten 1995. Även om jag egentligen hade valt och tänkt mig en annan karriär utanför bolaget så ville jag testa och har sedan dess haft flertalet funktioner inom företaget och arbetat mig upp. Jag blickar mot en ljus framtid där vi tar ytterligare kliv mot att fördjupa relationen med och utvidga erbjudandet till våra kunder. Målet är att vi tillsammans säkerställer att det vi mäter också är det som är strategiskt viktigt för företaget samt att vi efter mätningen hjälper dem uppnå önskat resultat. Det känns kul och utmanande att tillsammans med fantastiska kollegor få möjlighet att driva företaget i denna expansion”, säger Lina.

Hon fortsätter: ”Min vision är att vi är den självklara partnern i att kvalitetssäkra våra kunders kontaktytor med omvärlden så att de säkrar sina varumärken genom vår core business, mystery shopping, eller en kombination av våra tjänster. På så sätt uppnår vi bästa möjliga lösning för våra kunder. Min ambition är att skapa förutsättningarna för ett målinriktat och engagerat team med starkt fokus på utveckling och hållbarhet.”

Better Business har som grundare och initiativtagare till den europeiska branschorganisationen MSPA alltid värnat och värdesatt internationella partnersamarbeten och har blivit experter på att genomföra och koordinera internationella program.

”När jag under åren rest runt på branschkonferenser över hela världen och träffat experter från jordens alla hörn känner jag mig alltid stolt över vårt anseende och den höga kvalitet vi håller i Sverige. Jag vågar säga att vi är bland de bästa i världen på att driva internationella mystery shoppingprogram med höga krav på kvalitet.”

För mer information om Better Business eller om mystery shopping som metod, vänligen kontakta Lina Schölin på +46 8 5118 5119 eller Veronica Boxberg Karlsson på +46 8 5118 5111.