Better Business deltog på den spännande prisutdelningen av ServiceScore 2015

I onsdags kväll, samlades Stockholms näringsliv ifrån ett 20-tal branscher och representanter ifrån ett 100 företag, hos Grant Thornton på Sveavägen 20. Salen var fylld till bristningsgränsen och spänningen låg på topp! Efter mingel och kontaktskapande, hälsades alla välkomna till en kväll fylld med spännande föreläsare och de aktningsvärda prisutdelningarna.

Vilket företag skulle utnämnas, efter de genomförda mätningarna? Mätningar omfattade svar från över 3 000 konsumenter, vilka företag som gett dem service över eller klart över deras förväntan.

Innan prisutdelningen, bjöd IKEA på en spännande föreläsning där de beskrev vikten av After Sales där de arbetar med hantering av reklamationer med ett lösningsorienterad fokus! Här har IKEAS alla medarbetare fullt mandat, i alla frågor, att tillmötesgå kunden. Telia frågade intresserat om det inte blir för kostsamt med ett arbetssätt som detta? IKEA kontrade med att det kostar mer att få tillbaka en kund, som de förlorar, än att ”rädda situationen” och på så vis behålla kunden genom suverän service.

Så inleddes prisutdelningarna och spänningen var på topp. Allt ifrån branscher som telekom, transport, bank, heminredning, energibolag, livsmedel och detaljhandel till restauranger, kläder & mode, apotek och slutligen det åtråvärda priset som Sveriges bästa Serviceföretag 2015.

Det var nomineringar till många, både mindre och större företag och intressant var att inom energibolagen var ingen av de större bolagen med bland de nominerade. Priser i de olika branscherna gick till företag som SAS, Arlanda Express, IKEA, Skellefteå kraft, Ving, Eckerölinjen och Volvo, för att nämna några.

Vinare för fjärde året i rad, både inom sin bransch detaljhandel och priset som Sveriges bästa Serviceföretag gick till Systembolaget!

Better Business ger sina största och bästa gratulationer till detta företag, som så aktivt och långsiktigt arbetar med servicen, i alla aspekter! Stort grattis Systembolaget!