Scandinavian Service and Quality Award 2018 öppen för nomineringar

I veckan hölls den årliga prisutdelningen Scandinavian Service and Quality Award på Stockholm Waterfront.

Priset delas ut till de affärshotell samt konferenshotell och -anläggningar som fått högst betyg från gäster beträffande service. Här kan du läsa om årets vinnare.

SSQ Award har låtit utvärdera de av Affärsresenären nominerade anläggningarna under hela 2017 genom mystery shopping och analys av gästomdömen på största ratingsiterna online och utsett 2017 års bästa affärshotell, konferenshotell och dagkonferensanläggning.


Så här går utvärderingen till

SSQ Award följer de nominerade deltagarna under hela året och kartlägger vilka som är bäst på service och gästbemötande.

Vi på Better Business World Wide genomför mystery calls, mystery e-mails och utvärderar hur anläggningarna hanterar bokningar och avbokningar. Dessutom utvärderas anläggningens hemsida avseende funktion.

Review Pro sammanställer gästomdömen från över hundra online-ratingsiter (t ex TripAdvisor och Expedia). Sammanlagt analyseras över 100 000 mätpunkter och ligger till grund för slutresultatet.


Nominera till SSQ Award 2018

Nu öppnar vi upp för gäster och branschfolk att nominera anläggningar som under 2018 får utmana 2017 års vinnare. Nominera direkt i detta formulär, eller gå via länken på hemsidan www.ssq-award.com, senast den 31/1 2018.


Stort värde för de deltagande

För de hotell och konferensanläggningar som deltar i SSQ Awards är värdet av att stort. Över 103 000 mätpunkter ligger till grund för utvärderingen och utmärkelsen blir därmed ett pålitligt betyg att använda i sin varumärkeskommunikation.

Läs gärna vad några av årets pristagare har att säga om utmärkelsen:
Hotell Pigalle (förstapristagare i kategorin Bästa Affärshotell 2018).
Aros Congress Center (andrapristagare i kategorin Bästa Dagkonferensanläggning 2018).

Här kan du även läsa vad media skrivit om SSQ Award:
Travel News
Konferensvärlden