SSQ Vinnare 2017

SSQ Service Award 2017 delades ut under Lounge Event

Den 10 januari gick den årliga mässan Lounge Event samt prisutdelningen SSQ Awards 2017 av stapeln. Många fantastiska deltagare var på plats för att mingla och knyta kontakter. Tidningen Affärsresenären har nominerat 30 anläggningar i Sverige som SSQ Award har utvärderat under 2017, genom mystery shopping och analys av gästomdömen på olika sajter.

Årets förstapristagare blev Hotel Pigalle i kategorin Affärshotell, Noors Slott i kategorin Konferenshotell och Regissörsvillan i kategorin Dagkonferensanläggning. Stort grattis till alla vinnarna!

Om SSQ Award
SSQ Awards jury belönar företag i de tre kategorierna Affärshotell, Konferenshotell och Dagkonferens som upprättat kvalitetsplaner som utmärker sig mest avseende hållbarhet, resultat, mål och ambitioner. SSQ Award är sedan 2010 ett av fyra kvalitetsprogram som är ackrediterat av HOTREC enligt European Hospitality Quality.

Ladda ner SSQ Service Award Pressrelease

Fotograf: Maan Shamon på Grand Pictures