Kickstarta hösten med ett spännande seminarium

Funktion eller passion? – Vad blir viktigast för nästa generations gäst

Hur blir vi framgångsrika och attraktiva för dagens och morgondagens kunder? Genom att utveckla våra lokaler, tillhandahålla en attraktiv miljö, säkerställa vår funktionalitet på webben, optimera våra boknings- och kontaktflöden, eller är det människorna, mötena och vad vi förmedlar via vårt sätt agera som gör skillnaden för om våra gäster väljer oss och vill komma tillbaka?

Better Business kan erbjuda er uppföljning, mätning och utveckling av båda. Denna morgon hoppas vi få bjuda er på inspiration, nya relationer och god frukost. Vi uppmärksammar också de anläggningar som ligger bäst till vid halvtidsresultatet för SSQ Award 2018 i kategorierna Årets Affärshotell, Konferenshotell och Dagkonferens.

Så lyckades Hotel Pigalle vinna SSQ Award 2017

Ta chansen att lyssna till Bobby Wallén, General Manager på
Hotel Pigalle Göteborg som 2017 tog hem priset för Årets Affärshotell. Bobby berättar om passionen, människorna och hur man bygger en kultur där man sätter gästen i fokus.