SSQ delar ut pris till de som leder efter ett halvår

Bästa hotellen och anläggningarna i halvtid – 2019

Härlig frukost, inspirerande föreläsningar, spännande forskning, statistik och trevligt mingel – detta bjöds gäster och förväntansfulla nominerade på från hotell och konferensanläggningar landet runt.

SSQ Award (Service Award) offentliggjorde sitt halvtidsresultat i Nio rums vackra lokaler vid Berzelii Park i Stockholm.

Lina Schölin, VD Better Business, presenterade delar av sin forskning på kundupplevelser samt rykande färska siffror av branschstatistik i Sverige och i ett globalt perspektiv med utgångspunkt från The Smiling Report.

– Det är alltid lika roligt att få träffa och inspirera våra kunder och de nominerade anläggningarna och höra om deras arbete med kundupplevelser.

Helena Jönsson, Värdskapet Sverige, höll en inspirerande föreläsning där hon ringade in ämnet hållbarhet – både internt och externt.

Avslutningsvis fick vi höra SSQ:s grundare, Veronica Boxberg Karlsson, berätta om den aktuella ställningen i SSQ, som nu går in i andra halvlek. Better Business har undersökt de nominerade företagen genom mystery shopping via webb, e-post och telefonsamtal.

De glada delpristagarna firades med blommor och applåder. Vi önskar alla lycka till fram till det slutliga resultatet i SSQ Award 2019!

Vi ses i januari då de anläggningar som gjort bäst ifrån sig tillkännages.

Mer information samt lista på de nominerade i SSQ Award 2019