USA i topp för Leende och Merförsäljning 2019! Uruguay i topp när det gäller Hälsning

Better Business World Wide har nu släppt årets Smiling Report som är inne på sitt 15:e utgivningsår. The Smiling Report består av data från mer än 23 miljoner utvärderingar genom mystery shopping sedan 2004. Rapporten sammanfattar utvärderingar av Mystery Shoppingföretag i Europa, Asien, Nord- och Sydamerika och fokuserar på kundservicedata från en mängd olika olika branscher. All information har samlats in av mystery shoppers på uppdrag av professionella mystery shoppingföretag som är medlemmar i MSPA, branschorganisationen för mystery shoppingspecialister.

2019 års rapport är en sammanställning av nästan en miljon svar på frågor om Leende, Hälsnings och Merförsäljning i 56 länder under 2018. I genomsnitt fick 80% av kunderna ett leende, 82% en hälsning, medan bara 49% fick förslag på merförsäljning. Det sammanlagda resultatet har sjunkit med 2 procentenheter för Leende och med 4 procentenheter för Hälsning jämfört med 2017. Merförsäljning har alltid haft ett lägre resultat än Leende och Hälsning. De senaste åren har den legat en bra bit över 50%, men 2018 var den tillbaka på den förhållandevis låga siffran 49%.

Stort intresse världen över

The Smiling Report används av affärsvärlden, media, myndigheter och studenter över hela världen. Tillgången till alla rapporter är gratis, via www.smilingreport.com även om vi skulle uppskatta ett bidrag till: www.operationsmile.org, så vi kan uppnå fler Leenden i världen.

————————————————————————————————–

Copyright

Alla får använda data från The Smiling Report i publikationer, såväl digital som printad, förutsatt att de innehåller en referens till att rapporten kommer från Better Business World Wide. Vi tar gärna emot pressklipp som vi kan publicera på hemsidan för The Smiling Report och vi ser fram emot att få era artiklar och länkar till publikationer.

Alla språk är välkomna!

För mer information om The Smiling Report vänligen kontakta Veronica Boxberg Karlsson veronica@betterbusiness.se telefon: +46 8 5118 5111.

För att se en lista på deltagande mystery shoppingföretag i varje land eller för att få inloggningsuppgifter, vänligen besök: www.smilingreport.com
För att söka mystery shoppingföretag: www.mspa-global.org